Blog

…..de laatste loodjes van dit schooljaar. De jaarlijkse sportdag, de musical van groep 8 wordt opgevoerd, nog een kampweek en het schoolreisje. En dan………

ZOMERVAKANTIE!

Die schoolweken tussen de meivakantie en de zomervakantie zitten boordevol met leuke activiteiten en zijn dan ook razendsnel voorbij. En dan zijn wij er om in de vakantie die lijn lekker door te zetten!
En dat doen we dan ook meteen. Onze 1e van 2 sportweken is namelijk meteen in de 1e week van de zomervakantie, de 2e is in week 5 van de basisschoolvakantie. Uiteraard weer op de Genneper Parken.

Van 20 t/m 22 juli hebben we de Multisport & Fun ‘Summer’ I, van 17 t/m 21 augustus de Multisport & Fun ‘Summer’ II. Bij beide edities veel verschillende sporten, zoals je van ons gewend bent. Toch zijn er een aantal die niet alledaags zijn. Zo gaan we bijvoorbeeld frisbeeën. En naast allerlei leuke frisbee-spelletjes gaan we ook het officiële spel spelen: Ultimate Frisbee

Ultimate Frisbee is een snelle en dynamische sport, waarbij sportiviteit heel hoog in het vaandel staat. Wist je dat er bij Ultimate Frisbee geen scheidsrechters zijn? De spelers lossen alles zelf op. En wist je dat Eindhoven ook een frisbee club heeft, namelijk Ultimate Frisbee club Vertigo?

Benieuwd naar Ultimate Frisbee? Kijk hier maar eens naar 10 hoogtepunten!

Het is dus nog even aftellen, geniet van de laatste schoolweken, daarna kun je in de zomervakantie volop genieten van Ultimate Frisbee en vele andere sporten tijdens onze sportweken!

Facebooktwitterlinkedin