Over ons

Het bedrijf 040sportevents
040sportevents is:

  • Vakantiesportweken (Multisport&Fun)
  • Dag- en weekevenementen voor scholen en bedrijven
  • Schoolsportdagen
  • Buurtsportdagenen
  • Seniorensportdag
  • Sportclinics
  • Sporttoernooien

We doen waar we goed in zijn! 040sportevents is een jong en dynamisch bedrijf uit Eindhoven, gespecialiseerd in de organisatie van sportevenementen.  Judith Spoor en Sjors Spanbroek, oprichters van 040sportevents, hebben jarenlang evenementen georganiseerd bij Sportformule Eindhoven, een organisatie in brede sportstimulering in Eindhoven. Deze ervaring gebruiken ze om 040sportevents op een unieke manier neer te zetten. 040sportevents organiseert sportevenementen varierend van 10 tot 2000 deelnemers.


De oprichters van 040sportevents

Sjors Spanbroek

Foto Sjors web
– Bewegingsonderwijs (Docent LO)
– MRT
– Docent bij Summa Sport Eindhoven
– Mountainbiken, wielrennen, voetbal, snowboarden

Sjors is de specialist bewegingsonderwijs binnen 040sportevents. Hij heeft een passie voor het doorgeven van zijn kennis en kunde op het gebied van sport. Zorgt voor de kwaliteit van de inhoud van het sportevenement, met als doel om ieder kind op zijn of haar eigen niveau te kunnen laten genieten van sport. Sjors: ”Het mooiste onderdeel van mijn vak is een kind begeleiden bij het beter leren bewegen, waardoor het zelfvertrouwen groeit.”

Naast zijn werk voor 040sportevents is Sjors ook werkzaam als docent van Summa Sport. Dit is een beroepsopleiding, waar de nieuwe sportleiders en sportbegeleiders van de toekomst worden klaargestoomd voor het werkveld. Daarvoor werkte Sjors jarenlang als docent bewegingsonderwijs op basisscholen De Talisman, De Trinoom en De Troubadour. De gymles en de naschoolse gym waren zijn domein. Leerling van bs De Tallisman: “Door de lessen van Sjors heb ik beter geleerd hoe mijn lichaam beweegt!”

Judith Spoor

Foto Judith web
– Organisator
– Sportdocent
– Sport en spel
– Golf, wandelen, wielrennen

Judith is degene binnen 040sportevents met veel ervaring in het organiseren van sportevenementen. Bij de door haar georganiseerde evenementen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Haar uitdaging is klein en groot te laten genieten van sport en spel.  Haar jarenlange ervaring als sportleraar maakt haar flexibel binnen onze organisatie. Judith: “Plezier laten beleven aan sport is voor mij het belangrijkste wat er is!”

Naast haar werk voor 040sportevents werkt Judith als Fitgymdocent binnen de gemeente Eindhoven. Op tal van plaatsen binnen de gemeente geeft zij fitgymlessen voor Senioren. “Sporten is belangrijk van jong tot oud!”

Judith heeft een HBO opleiding Sportmanagement. Deze opleiding sluit goed aan bij het ontwikkelen en organiseren van ‘sportevents’ en het waarborgen van de juiste kwaliteit.