Blog

De sfeer wordt schitterend weergegeven in dit filmpje. Persoonlijke aandacht, verschillende sporten en vooral erg veel plezier! Dat is waar wij voor staan tijdens de Multisport & Fun – sportweken!

Ruim 35 kinderen genoten afgelopen meivakantie van de Multisport & Fun Spring 2015. Met hockeyclub EMHC als thuisbasis en de Genneper Parken als speelplaats was het weer een geweldige sportweek. Van boksen tot freerunnen, slackline en tennis, het wordt allemaal gedaan op onze sportweek.

Geen training, geen oefeningen, maar wel heel veel leuke spelletjes. Spelend leren sporten en bewegen werkt. Alle sporten worden in allerlei spelvormen gegoten, waarbij plezier voorop staat. Als een kind het leuk vindt om te bewegen, zal het ook langer blijven sporten. Misschien wel zijn hele leven.

Het leuk maken van een sport zit natuurlijk ook in de omgeving en materiaal. Daarom maken wij dankbaar gebruik van de Genneper Parken met al zijn faciliteiten. De zaalsporten in de Fontys Sporthogeschool, tennis bij Genneper Parken Tennis, zwemmen in het Pieter van den Hoogenband-zwemstadion zorgen voor een geweldige sfeer.

Goed materiaal is enorm belangrijk. Wij hebben veel materiaal in eigen beheer, maar soms heeft de vereniging net dat materiaal wat je graag wilt gebruiken tijdens een clinic. Mede dankzij het materiaal van korfbalvereniging Rust Roest is differentiatie bij korfbal een eitje geweest, dus leuk voor jong en oud.

Vervolgens zorgen wij en de studenten van Summa Sport voor een geweldige sportweek. En daar zijn we best wel een beetje trots op!

Facebooktwitterlinkedin