Bedrijven


Ons aanbod voor bedrijven

040sportevents voor bedrijven is:

  • Ouder-kindsportdag
  • Bedrijfssportdag (-en) voor werknemers
  • Sportief partner
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Ouder-kind sportdag voor uw werknemers? Sportief personeelsuitje om de zitcultuur binnen uw bedrijf te doorbreken? Maatschappelijk partner worden van 040sportevents? Kortom, wilt u verantwoord ondernemen?

Sport is een uniek middel om in te zetten voor verschillende disciplines binnen uw bedrijf. Of het nu gaat om de zorg voor uw werknemers (en hun kinderen) of verantwoord ondernemen, sporten zorgt voor een maatschappelijk verantwoorde activiteit en voor een goede band binnen uw team van werknemers. Op deze manier bent u onderscheidend op een gezonde manier!

040sportevents organiseert geheel verzorgde sportieve bedrijfsevenementen voor jong en oud. Door onze ervaring met kleine groepen (±10 personen) en grote groepen (±2000 personen) hebben wij voor elk bedrijf een passend programma!

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om maatschappelijk partner te worden van 040sportevents. Deelt u dezelfde visie als 040sportevents, het in beweging brengen van kinderen en jongeren, wordt dan maatschappelijk partner en lever een bijdrage aan de sportstimulering van de jeugd in en rondom Eindhoven.